Friday, July 23, 2010

HERO lagi



Manusia oh manusia. Kejam betul.

Sila tengok video ni. Dapat link dari seorang kawan. Kredit untuk beliau.



Lepas habis tengok video ni, terus pergi dekat kucing, belai-belai sambil bagi nasihat suruh bersyukur. Haha, Fahamkah mereka?

Milah, Teha, Iylia, nama kucing ni pun HERO juga, macam Hero kita. Hehe, Hero kita pun mesti sama-sama hebat macam Hero yang ni kan? Muka pun lebih kurang sama. Rujuk entry ni untuk cerita tentang HERO.

ni Hero kami. =)

Hmm, kawan-kawan, kucing yang tidak berakal ni pun mampu untuk "bangun" kembali, apatah lagi kita manusia ni kan? Kuatkan semangat, Allah sentiasa bersama, never ever untuk Allah meninggalkan kita, tapi kita manusialah yang selalu menjauhkan diri dari Allah. kan?
Ayuh, kuatkan usaha dan tingkatkan semangat. Doa kami sentiasa bersama kalian. InsyAllah.


3 comments:

Anonymous said...

sape kawan tu? bleh bekenalan ngan dia?

Ummi Eisya said...

sedihnya..even tak suka kucing,tapi tak sampai hati nak wat macam ni..nak syer video ni kat blog k..

p/s-tgk la blog eisya..ada cite tentang kucing gak..tajuk 'cat walk'

sharifah syahirah TSM [chep] said...

@anonymous
tak perlu kot kawan dgn dia.
dia tu dah ramai kawan.haha
=P

@ummi iesya
dah baca dah. meh ajak iesya balik cepat2 skit.
nak ajar اب ت ngan bahasa arab plak ni.
=).