Sunday, September 27, 2009

Updates

Hamdallah ...
sedikit update untuk family dan sahabat2 malaysia juga serata benua =D
Sampai ke cairo akhirnya setelah seharian merentas dari benua asia ke benua africa. (egypt africa kan?) 12 jam transit di Bahrain. Huh, 12 jam merempat di airport bahrain , berkelah makan ketupat original , rendang dan kuah kacang sambil melihat pemandangan menakjubkan burung-burung besi gergasi mendarat dan juga terbang ke angkasa.




Bakal merindui keluarga dan sahabat2 sejati semula.

Syahmi, plz. Ingat pesan-pesan kakdhe and fikir-fikirkanlah. Fikir dan bertindaklah.

Aleesya, kirim salam kat B-na ye =D. Meh la datang tengok nde kat sini. (nde = makcik)

B-na, jaga anak baik-baik ye. Biar sampai besar dan comel.

Tanah tumpah darah kucintai, tanah kinanah kurindui.
Got to go.

7 comments:

waney_yr said...

bkn die ade bg hotel ke kat bahrain tu kakchep..?

Asyila said...

haha..braya di Bahrain.best btol~
ingat nak je ajak si kachak bahrain makan sekali.[erkk..ade ke?]haha

aleesya comel pakai baju kurung~

selamat hari raya chep..

jom study rajen2 thn 3 nih! :)

Mrs. Adz said...

ala siannya dia beraya di tempat orang..siap makan ketupat lagi tu..mesti orang nengok pelik tul budak ni..hihiiii..nape tak ajak mamat bahrain tu join sekali..

lama tul transit ye..patut la lambat sampai..kim salam kat semua kawan2 seperjuangan..

kami akan sentiasa mendoakan kejayaan kak de di sana..

eisya mesti rindukan nda kak de yang selalu suap eisya makan ni..

Dr. E-iN said...

hoho..
sempoi gle aimi ngn syila duk b'sila ats lantai makan ketupat.
best2~

Noor Hanisah Mohd Ishak said...

akk transit 13 jam dapat hotel.
awk xdapat atau xmintak?
free je hotel tu.
selesa bagai.

isk isk isk kesian adik akk..

alhamdulillah dah selamat sampai ke cairo.. teruskan perjuangan!

anisahshamilah said...

semangat!!
hehehe~

alaa, rindu ketupat pulak...

kekuatan kasih sayang said...

xpe la dapat gak merasa makan ketupat...
aku ni dah fly masa posa,
huhuhu, ketupat pun x merasa lama mna...
asyik terlepas je bila ketupat datang dari malaysia... x masuk dlm mulut...


hahhaha,
ape2 pun nice blog,
maaf ayat kasar,
xreti nk bahas guna apa...