Saturday, October 9, 2010

Sanah Helwa ya Aleesya

Hari ini, genap 2 tahun usia Aleesya. =)

Sanah helwa!

Kalaulah Aleesya tahu....
Hari tu masa masih di Malaysia(Kuantan) , auntie rasa nak tengok cerita Ebin (Alvin and The Cipmunks)
Beberapa hari lepas auntie pergi beli barang, nampak kedai tu buka lagu Ebin
Malam tadi Auntie jumpa seorang adik yang main-main lidah buat bunyi yang iesya selalu buat tu.
Itu tandanya, Auntie dah rindu Iesya. T___T.

Tahun depan kalau kita jumpa, Iesya dah ada adik, insyaAllah. Nampak gayanya, auntie kenalah multiply kasih sayang untuk adik Iesya nanti. Jangan risau, "ruang" untuk Iesya tak kan terusik. =)

Oppss, silap. Ini calon PMR ni.



Ini dia birthday girl ^_^

UmmiIesya, sorry copy pasta je gambar-gambar ni. Dan terima kasih untuk entry berunsur touching tu. Orang sentiasa doakan dari sini.

Syahmi, separuh perjalanan dah berakhir. Usaha lagi the very best untuk subjek akan datang. InsyaAllah, duit haritu, boleh buat tambang perjalanan nak pergi sekolah baru ye. Hehe.
Jaga Putih, Tom, Sherlock Holmes, Piyu-piyu, Peng-peng, Dush-dush dan Kebab0m baik-baik.
Bagi makan ubat kalau masih demam. Oh ya, jangan pula jaga kucing sampai lupa nak jaga orang-orang dalam rumah. =)


2 comments:

Ummi Eisya said...

terima kasih wat n3 utk eisya..sedih la klu eisya leh baca ni..rindu kat ebin ke rindu kat eisya..hihii..

semalam masa bunyi tepon,eisya leh cakap,abah tepon..pastu auntie lak tepon..eisya ni saje je wat ummi dia rindu kat kuantan..huhuu..

shahmi kesian kat dia..tak ada orang nak teman dia study kat kuantan tu..diakan suka study malam2 tapi abah tak nak kejutkan..tapi dia kata dia leh wt yang terbaik..

okla..dah panjang komen ni,blaja rerajin ye..ops,terima kasih utk stongan pink n kelabu tu..i like pink color..semalam dah guna..hiksss

cet said...

hehe...eisya da beso ghupenyer