Tuesday, January 13, 2009

Title~~ biar gambar yg bercerita

Entry kali ni lebih kpd gambar-gambar je, dan sedikit caption.

11 january 1989- maka sy kini berusia 20 thn
Ada org ckp, birthday ni Dunia je..memang..saye setuju..Dunia yg sementara :)
Tapi, pada sy, ia mengingatkan kita tentang dunia sana...makin tambah usia, makin dekat la kita dgn temu janji kita tue...juga makin dekat dgn ajal..kan?bukan la perlu disambut besar-besaran. Sambut pun jgn la keterlaluan. Mesti ada hadaf serta tujuan dan ikut kemampuan . Setuju?

"Pertambahan usia menunjukkan betapa Rahimnya Allah melebarkan lagi rahmat taubat dan peluang untuk kita beramal, maka rebutlah"




Kali ni, ade 4 kek..3 made in Ben Kasrin, 1 made by Aisyah..thanx ya!


Bekas sabun ade, berus gigi ade...haha.. :D
3buku,(2dr 3 buku ttg frenship, sgt cantik dan best:)
Coklat, gula2 yg tak muqataah (boikot), dll.
Juga ade yg buat entry di blog (fathiyyah , asyila, paan), bg you tube, dan lagu.(zmn IT btol)
(Terharu sebab ade org tu dah beli siap2 kat Msia-->untuk gantung kat pintu, tapi sygnye bilik sy xde pintu la plak~adehh..thanx semua :)



Gambar ni masa kami makan di pizza plus, gara2 gas habis, pakcik ambubah (gas) tak lalu pulak ptg2 camnie...
Memandangkan seminggu je lg nak exam, maka.....begitulah~



Same2 kite boikot...demi saudara2 kita yg sdg berjuang bermati-matian di sana

Okay..sekian dulu..sambung study physio :) doakn segalanya dipermudahkan ye..insyaAllah..ameen.
Terima kasih tak terhingga untuk semua~

11 comments:

fathiyyah said...

Fathy tak bg pape pun kat chep..sabar eh chep..huhu

cairo boy said...

huhuhu...
semangat glak stdy kat kdai pizza...bagus2...

manyaaknye hadiah ko....jeles seyh!!!

chep said...

salam..
faty..xpe2..
chep tau faty nk bg lmbat sket kan???agagagaga~

cairo boy@ adik paan (sbln lg baru pgkt adik tu akan hilang..hehe)
gmbr tu, mule2 je smgt, mase tggu order smpai...pastu bile sume duk sakan bergambar, mkn salad la, ape la..buku pun tertutup begitu sahaja~hehe

princess said...

waaah..
seb bek chep xsebarkn gmbr kte..(nnt msti de org cilok..ngeh2..)
chep smpn bek2 ea gmbr tuu mhl tuu.. :D

best nye mkn piza..jom g lg..(pykit MALAS n HOMESICK dah dtg menyerangku..) chep meh tolong rawat kte meh.. :(

cairo boy:
jeles ke..tggu ler besday yg dh xlame tu..msti byk gak hadiah.. :p

p/s:fathiyyah kc ape chep?? (fathiyyah dh pndi berahsia ngn kte skang..)ke kte yg dh xjenguk umah korg..wawawawa..

chep said...

princess...
ye ye..x sebar gmbr kite yg mahal tue...
yg tu spesel~haha..

mkn pizza lg??no hal...tgh2 mlm begini, mmg nikmat mkn piza yg panas2 ngan salad die aritu,,isk..

a ah la cairo boy..
rasenye bday kamu nnt lg byk hadiah kot..
kamu kan lagi ***..(suke suh isi tmpt kosoong)

haha..faty x bg pape lagi..
die tgh pikir kot nk kasi ape, spesal sgt agaknye...hihihi (kan faty kan???)

cairo boy said...

chep :
huhu...adik??cm aku ni muda sgt laa...best gak pggl adik,cm dpt kasih syg dr seorang kakak (tringin nk ade kakak sbnrnye,tp dh lahir dlu as sulong,terima je laa,hehehe)...

erm,besa aa tu...korg kalau dpt makanan,mane pk bnda len...asyik makan je..patut aa ade org 'kembang'..hehehe...

tempat kosong tu 'jambu' ea??kan2???


princess :
haha...yeke...byk ke??eei,x sabar laa nk tggu hari tu...**wink2**(pasan)...

ade pencuri gamba ke??hahaha...

chep said...

paan...
hoho..kalo kamu rase sesuai nk letak jambu, letak la...
jwpn bebas~ haha,,ikut suke (sy xkate pape...)

nak kakak...meh sini...
igt x iklan celcom yg bdk kecik tu ckp "awk nk jd kakak sy?"
kamu buat la cm bdk dlm iklan tue,,

sape yg mengembang paan???

cairo boy said...

hahaha...lek ke??tp tu laa kot yg sesuai..kan chep?

buat iklan cmtu??aku rase inferior aa nk buat cmtu..sbb budak pmpn tu lagi comel..lg2 time die senyum..cute gler!!

mengembang??ntahlaa...kalau ko pasan die kembang..haa,die laa tu,..

chep said...

haha...ye kot..~

bdk pmpuan tu lg comel??
so anda nk kate bhw anda comel, cume kurg comel dr bdk tu???hmmmmm~

cairo boy said...

haa...pandai pun ko chep...of course laa budak tu lg comel...kalau buat vote sape lg comel,sah2 laa budak tu mnang kan...hehe...tp aku comel gak aa...hehe..

chep said...

haha..
ye sy mmg pandai... -ameen-

anda comel???

dgn ini sy men"tamatkan" komen utk entry ini~