Friday, December 5, 2008

Keranamu kak Nisah :) - sy di tagged!

Salam...
Hmm..dah lame tak buat kerja men"tag" dan di"tag" nie...kalau ade pon, dah lama tak melayan..tak pasti sebab lupa atau buat2 lupa, atau mmg hati cakap tak payah la buat. Tapi, disebabkan kali nie tag ni datang dr orang yg agak spesel, iaitu salah satu sumber inspirasi saya especially masa zaman sekolah dulu, jadi saya bersemangat untuk melayan tag ini..heheh...sile klik sini untuk lihat siapekah yg dimaksudkan...heheh :)

Do you think you're hot??
Erkk...hot la plak..skrg kan dh masuk winter :P

2.Upload your favourite picture of you.


3.Why do you like that pictures?
Everyone looks so happy~ keceriaan terpancar! hehe

4.when is your last time you ate pizza??

Hmm...kalo tak silap mggu lepas, masa birthday tehah...hehe..pizza dr ben kasrin :)

5.The last song you listened to

Ptg td ade dgr lagu instrumental and orchestra...haha

6. What are you doing right now beside this??

Hmm..sebelum jawab tag nie, duk menghafal surah an-naziat..ahad ni ustazah nak tasmi' (dgr bacaan)...doakan daku ingat apa yg dihafal...

7. What Name would you prefer beside yours??

Chep la kot, ke syahirah :P heheh

8.People i tag.

1. Kay Anne

2. Rusydi Froggy

3.Huda Princess

4. -

5. -

9.Who is number 1??

Namenyer Khairul Nazrah...suke stalk blog orang lain..dan akhirnya beliau dah berblog pon..kini, blognye di stalk oleh org lain pula..hehe

10. Number 3 is having relationship with??

Hmmm...wat masa nie, huda mempunyai hubungan yg sgt baik dengan beit el-cis cake and beit el-anonymous..kan huda???

11.Say Something about no 5

Unknown laa...tag ni dah sgt rmai org buat, so sape rase nk wat, boleh laa bgtau and i'll say sumting bout u...

12. How about number 4??

Erkk...same juga jwpn mcm no 5

13. .Who is number 2??

owhh..name die Rusydi...same batch mase kat sbpi mersing dulu..peminat katak :)

waahhhh..siap akhirnya...sebelum berakhirnya entry kali nie, nak perkenalkan, satu2nye hero dalam keluarga kami...hari ni 5 dis 08, genaplah tiga belas tahun umur adik saya, Tengku Syed Muhammad Syahmi bin T. Syed Manso...hehe...syahmi, kakde doakan syahmi jadi pahlawan Islam yg best dan mantap mcm Saidina Ali ke, Talhah ke, Zubair ke...insyaAllah...Belajar la rajin2, make sure mantap semua aspek..huhu..jgn duk bersukan jerk...kate nk jd hafiz...kene laa rajin...doa yg kakde ajar tu, awak ingat lagi tak??? Sile lah jaga diri, hiasi peribadi..jangan wat perkara yg bukan2...ok??? Dan.....jgn lupe jage Justin ngan pingu baik2 :) Umwaaahh untuk diorg (errkk..jgn pelik kalau sy gelarkan kucing2 saya dg istilah diorg)....

Huhu..tadaa...erkkk...cun tak die??nie laa kerja kakak die yg sengal sekali-sekala.. :P...same tak muke kitorang??


Jangan sape2 kate die jambu, sbb die mmg x jambu.....haha...baik tau die nie :) -ameen-

6 comments:

syila said...

hehe..kt da jwb tag nii..hehe

alahai~tomeynye syahmi..hehe..xley blah gmbr pakai tdg tu..ngeh3..

btw,hepi besday syahmi..(chep,kim slam kat syahmi ye..)

emhoho said...

korg memang adik beradik kandung chep..ha3~

cairo boy said...

cm tau2 je aku nk kate adik ko jambu...haha..

chep said...

syila...
haha...i really like dat picture~ kekek..

em..
thanx em..mmg kami adik bradik kandung pon...

paan...
huhu...die x jambu..x mcm kamu :P

princess kacang said...

erk?..
yg pakai tdg tu laki ke?
adik awk chep?
biar btul..

chep said...

kak princess kcg!
haha..yup..tu laa hero family sy..
sy touch up2 die suh jd heroin jap..haha...