Thursday, October 8, 2009

Satu Untuk Aleesya

Selalu tersasul panggil Aleesya dengan nama Sabrina, juga selalu tersasul panggil Sabrina dengan nama Aleesya. Keduanya saya sayang. Tapi mana yang saya lagi sayang ye? mestilah Sabrina Aleesya aka Eisya. =D (Sabrina tu nama kucing saya, harap maklum )

Hari ini, tanggal 9 Okt 2009, Aleesya telah genap setahun. Hamdallah. Jeles dengan orang di Malaysia yang boleh sambut birthday eisya ni. Aunty syahirah chep nak jugak celebrate dengan eisya. Isk..isk =(

Nak juga belikan hadiah, tapi macam lama je kalau nak pos. Entah sampai entah tidak. Takpe la eisya, nanti aunty belikan beli nak balik malaysia ye.So, hari ini hadiahnya adalahspecial entry di blog . Okay la kan? kecik-kecik jangan demand

Wa, dah besar panjang macam zirafah Aleesya ni. Ada sesiapa nak merisik ke? (^-^)


Aleesya dengan daddy dan ummi


Personal assistant makan besarbagi iesya makan selepas iesya penat berenang


Anda kreatif? sila sambung dialog yang paling menarik untuk gambar diatas. Hadiah sungguh lumayan menanti anda! hehe

"Aleesya, semoga menjadi insan solehah. Membesarlah dengan menjadi sri kandi kepada agamu. Penegak islam yang satu. Mengharungi dunia, menuju syurga. Doaku sentiasa mengiringimu ". -ameen ya rabb

Sekian dulu dari bumi mesir. Sanah helwa ya Aleesya jamilah (jamilah bukan nama Aleesya ya, jamilah di sini bermakna si cantik =D )

opss...teringat nak tambah sesuatu. Tadaa.. cake untuk iesya!



Cake dan cup cakes khas dicopy dr google untuk Aleesya! Eisya suka mickey dan minnie mouse!

Okay, kali ni betul-betul dah habis. =D

3 comments:

Mrs. Adz said...

auntie chep,eisya nak nangis la..terharu la eisya..nanti belikan eisya hadiah ye..terima kasih wat n3 khas untuk eisya..miss u auntie

milah said...

huhu~
makcik yg sweeett...
umi aleesya, hri2 chep citer psl leesya kat kitorg, housemate de.
>.<

yup2!
smoga aleesya membesr dgn menjadi insan solehah

thasilah said...

chumil2...
nk jupe eisya gk.
selamat hari lahir eisya!

:)