Monday, January 19, 2009

Sila klik, jika berjaya tahniah! jika tidak,tggu bulan Feb..

Bismillah ar-rahman ar-rahim.....


haa..td ym ngan kak hanim...bg siape2 yg risau melampau sbb tensen study ke, tak habis bace buku ke, maka marilah bace conv. antara sy n kak hanim yg kurindui :)


Fadzilah Hanim: always always! kak mmg doakan
Fadzilah Hanim: skrg ni saatnya mengutip pahala tawakal


Fadzilah Hanim: itu je pun tujuan exam ni sebenarnye

Fadzilah Hanim: kerana result kita dah lama pun Allah tentukan

chep sh syahirah: btol2~

Fadzilah Hanim: cuma bila kita cuak, semoga itu menambahkan tawakal kita......dan skrg ini.........ialah MUSIM mengutip pahala tawakkal lah!


okay? rasenye sng nak difahami...ke ade yg kompius? kalo kompius, bleh tanye, kaunter pertanyaan dibuka sentiasa...

skrg pkol 12.40 mlm, sdg berusaha menghabiskan tajuk digestive nie...panjang btol...xpe2..kite usaha..kan nak kutip pahala tawakal! biarlah penat mane pon..kite kene usaha gak...kite nak kutip buah2an yg byk di musim ini...kan? hidup kite mmg diciptakan mcm tue, mmg penat...sape rase xpenat tue, pikir2 la balik...same2 kite muhasabah diri..cukupkah usaha kite slame nie..kat mane kite curahkan tenaga kita yg byk2 tu? penat je buat glycolysis la, ETC la, kreb cycle la utk buat tenaga, tapi mane perginye???duk dpn laptop je??erkk...bahagi2 lah masa ngan sebaik mungkin,..ni especially utk diri sdiri laaa...adehhh...

sket lg nak tmbh...mase exam nie, same2 kite rapatkan lagi hbgn kite dgn pencipta kita..kan dh kate skrg ni lah masenye nak kutip pahal byk2...cmne ekk nak ckp...sng cite, bykkan solat hajat, buat solat dhuha, bace quran, kite mudahkan urusan org lain, bgn la qyiam (alang2 kite dh bgn study mlm2 tue, qyiam je la, study bleh, xkan solat 2 rakaat pon susah?-->khas utk diri sdiri)..buat la ape2 yg terbaik...semoga musim exam ni melatih kite utk jd lebih baik...cthnye, slame ni kite bukan buat pon solat dhuha, tp bile exam ni kite slalu buat, nnt lame2 kite akan rase best and terus akan buat wlpon bukan musim exam....paham kan?

okay..rase cm dh patut stop kot..tggulah entry ku esok lusa plak..huhu..(memikirkan anat yg sgt la byk)...xpe..skali lg nk ditekankan...musim ini musim kutip buah wlpon tgh winter..haha..




2 comments:

estudiante said...

terima ksih kerana menjemputku..nak baca entry ni pon kna tggu radin mandi,baru bole bukak..huhu

gudluck chep..jgn tensen2 ye..study well..

sama2 doakan kejayaan kt masing2..tc=)

-syila yg bertuah-

princess said...

yeay dijemput..ngeh2..wakil umah ea chep?
:D