Wednesday, January 28, 2009

After 2 weeks


Alhamdulillah, exam telah pun tamat. Tapi, itu bukan penghujungnya. Perjuangan masih panjang. Teruskan berdoa dan meminta dariNya.
Setelah 2 minggu blog ni di "private"kan, kini dibuka kembali. Sorry ummi eisya, lupa nak bgtau aritu...juga syazana..haha.smpai orang yg takde blog sanggup membuat blog sebab igtkan hanya blogger yg boleh masuk blog nie...hehhe..xpe..keep on blogging ye Syazana~ wlpon baru je brape hari buat blog, telah sangat banyak entry..tahniah2!

Gambar hiasan, tiada kaitan dengan entry...sebijik mcm mak mertua yg pangkat datin kan?? :D



Selesai exam tadi, keluar dewan, bersalam-salaman dengan ahli beit yg akan ke Jordan (dah smpai pun agaknya nie)...pastu bergegas ke bank, dan terus ke embassy untuk mintak surat sokongan untuk ke Ireland tu, takut jadi pape nnt. Alhamdulillah, semua urusan lancar buat masa nie. Habis urusan, terus kejar Donut, minum ice blended chocolate~ best2.

Sangat lah comel~ siap tdo atas bantal yg comel lagi...aishhh..rindu btol ngan kucing2 msia



Semalam dia patah semangat. Semangat hilang entah ke mana. Air mata berharga bergenang jua. Mencari seorang teman bicara. Belum sempat mencari , dia terjumpa sesuatu....


andai kau perlukan kekasih, pilihlah Allah...

jika perlukan teman bicara, pilihlah al quran...
jika perlukan kekuatan, maka berdoalah....
jika kau habis berusaha, maka bertawakkallah....


4 comments:

~alhuda~ said...

wawawa counting d days.xsabo.ekeke

ps:chep buat surat sokongan ape chep.?

saufi said...

salam..

haih,
betul-betul fanatik dgn kucing ni..
ingat lagi, pernah dicakar kat muka dgn kucing mesir ni..
cam lagi kucing tu,
jumpe siaplah..

apa pun,
semoga selamat di ireland nanti..

chep said...

salam huda~

ohh..yaaa~sehari je lg...huhu..
moga semuanya selamat..
mintak surat utk kita semua laa..
takut in case jd pape kan kat airport..so kite wat la surat pengesahan dr embassy..

ustaz ahmad itu sgttt laa baik :) (ustaz arab yg keje kt embassy tu)

saufi...
penah kene cakar ngan kucing mesir kat muka???
wahh...tu mungkin cara kucing mesir nk berkenalan kot..haha..
ehh..thn lps bukan kate ade org nk bg kucing ke?
mane pegi ekk kucing tue??

mohd hazwan mohd salleh: said...

wa..bes nye bebudak ni g jln2.
selamat2..